DiskussionVälkommen till Västgöta-Data AB

Västgöta-Data AB är ett växande kompetensbolag inom systemutveckling, databaser, nätverkarkitektur och driftslösningar. Våra utvecklare, projektledare och testare står redo med allt från utveckling och integration av affärssystem till datawarehousing och dataanalys, automatiserad konvertering, samt resurskonsulter för längre eller kortare uppdrag. Driftsavdelningen automatiserar drifts- och supportlösningar för stora och små organisationer med hög grad av automatisering och avancerade verktyg. Vi utvecklar även produkter för en internationell marknad med språkkunskaper inom svenska, engelska, portugisiska, danska och arabiska.

Affärsidé

Vår affärsidé är att som partner utveckla och säkra kundens IT-verksamhet. I uppdragen ingår integration och anpassningar av affärssystem, säkerhet och utveckling av programvara med verksamhetsutveckling, effektivisering och kostnadsbesparing som följd.

Kärnvärden

Offensiva: Ordning och reda genom smidiga IT-lösningar; Vi kombinerar utveckling, integration och anpassning med drift för att IT-systemen skall passa din verksamhet.

Drivande: Vi tänker längre; tillsammans inför vi nya idéer och koncept, vågar föreslå annorlunda lösningar och driver utvecklingen framåt. Tillsammans växer våra verksamheter.

Kompetenta: Drivna, kompetenta medarbetare skapar framgång för oss och våra kunder. Med erfarenhet och kompetens inom programmering utveckling och databaser, sätter vi kunden först.

Specialister & projektteam

Välutbildade analytiker, programmerare, system- och nätverksarkitekter, projektledare ger oss rätt resurser för ditt uppdrag. Behöver du en problemlösare eller ett helt utvecklingsteam? Vi utvecklar med agila och traditionella metoder, på många plattformar och i mer än dussinet språk. Våra nätverkstekniker och systemarkitekter anpassar sina uppdrags natur och omfattning. Vi finns här när ni behöver oss!

Genomförda projekt innefattar såväl utveckling av analys- och verksamhetssystem, integration och anpassningar; ofta med starkt databasfokus. Dessutom genomför vi både projektering, analys och supporttjänster för en rad organisationer och företag.

Kontakta oss!

Skicka e-post eller ring +46 (0)500-44 89 97 under kontorstid 08:00-17:00.

Besök Västgöta-Data ABs hemsida: www.vastgotadata.se